Tvn-omtaler mandag 7. juni

DET GLADE KJØKKEN

TV-GRILLING

”Sommer er grilltid, og over alt i Norge trer superkokkene frem med grillkull, tennvæske og de beste intensjoner. I kveld skal vi ta glade grillere ett hakk videre i grillingens forunderlige verden. Vi skal lage lekre grillretter av lammebog, fisk og pølser, samt gi tips om marinering av spareribs. Det er bare å ta av grillvottene, finne frem penn og papir, og lære av en av Norges dyktigste kokker, Arne Jermstad.

«SPORT PÅ TOM GANG»

”Dette uhøytidelige programmet om sport har fått meget bra fotfeste hos det norske publikum, den gjennomsnittlige ratingen på programmet er 8,5%, det vil si at programmet trekker i gjennomsnitt 144.000 seere hver uke.

Nordmenn elsker tydligvis å se at idrettsstjerner tabber seg ut. Og tabber er det mange av i Sport på Tom Gang. Moen og Strømnæss lover mange morsomme innslag i kveldens program.

I MORDERENS KJØLVANN (First Deadly Sin)

”En spennende thriller regissert av mannen bak "Ørneredet» og «Kellys Helter», Brian G. Hutton med Frank Sinatra og Faye Dunaway i hovedrollene.

Filmen er basert på bestselgeren «First Deadly Sin» av Lawrence Sanders.

Detektiv Edward X. Delaney (Frank Sinatra) er en tøff politimann som har sett og opplevd det meste, men som ikke finner ut av en rekke mord begått av en psykopat. Enda et meningsløst og brutalt mord blir begått, men denne gangen får Delaney et viktig spor under obduksjonen, morderen er høy og brukte antageligvis en uvanlig ishakke...

I rollene: Frank Sinatra, Faye Dunaway, David Dukes, George Coe, Branda Vaccaro.

Regi: Brian Hutton.