Tvn-omtaler onsdag 9. juli

LIFESTYLE: I SPOOKS FOTSPOR...

”Kveldens program er viet en internasjonal designkonkurranse som holdes i over 30 forskjellige land. Vi skal overvære den norske finalen som ble holdt den 1. juni på SAS hotellet. Vi får møte de forhåpningsfulle moteskaperne som hver har designet og sydd tre forskjellige antrekk som skal vises frem, og designerene vil fortelle om ideen bak sine kreasjoner.

Juryen består av: Anette Stai, Lisbeth Larsen, Anne Kolberg, Kjelle Torheim og Kikki Sørum. Disse fem personene skal kåre vinneren av designkonkurransen, og den heldige vinneren går videre til hovedfinalen som holdes i Brasil.

HELTER I HVERDAGEN

”Hver dag leser vi i avisen om helter som har reddet folk i vanskelige situasjoner, noen ganger er disse heltene vanlige mennesker og andre ganger er det deres jobb å være helt. I TVNorges populære serie fra virkeligheten møter vi noen av disse heltene som hver dag jobber for at andre skal kunne leve trygt. Det er de amerikanske detektivene. Vi følger dem på jobb og i privatlivet, får føle på pulsen hvordan det er å ha en av verdens tøffeste jobber. I kveld møter vi Mumsy. Bortsett fra at hun er narkotikalanger, er hun alles favoritt-tante.

Detektiven Sue Lambert kler seg i sivil får å sette en felle for Mumsy. Men også Lambert begynner å like denne koselige damen selv om hun vet hva slags forretninger Mumsy bedriver. Det er med forvirrende følelser hun får Mumsy arrestert.

TVNorge, 9.6.93 kl. 20.40.

JESSIE: NAKEN FORTID

”Kan en kvinne være en god politibetjent selv om hun har latt seg avbilde naken? Kits tidligere liv som nakenmodell ser ut til å forfølge henne. Interngruppen i politiet gir beskjed om at hennes kapabilitet som politibetjent skal granskes på grunn av hennes fortid. Jessie (Lindsay Wagner) mener at Kit er under et for stort press, men Ascoli (Tony Lo Bianco) vil allikevel at Kit skal være med på et spaningsoppdrag.

NATIONAL GEOGRAPHIC

”Hva med en liten prat med delfiner? I kveldens utgave av National Geographic skal vi en tur til Hawaii hvor vi skal prate med delfiner. Men det er ikke bare fisk havet skjuler, det svenske kongelige krigsskipet «Kronan» som sank på 1600- tallet ligger utrolig godt bevart på den kalde havbunnen. Skipet inneholder over 300 år gamle skatter og vi skal bli med dykkere ned for å se på herligheten. Vi skal også se hvordan forskere forsøker å bevare de uvurderlige skattene etter Leonardo da Vinci og hans samtidskunstnere.