Tvn-omtaler søndag 13. juni

NANCY ASTOR

”Tredje avsnitt av den velproduserte serien om Nancy Astor. Forrige uke giftet 17 år gamle Nancy (Lisa Harrow) seg hals over hodet med den kjekke Mr. Shaw (Pierce Brosnan). De bor nå i Boston. Men ekteskapet ser ikke ut til å bli noen suksess, og Nancy trekker seg lengre og lengre unna Shaw som har begynnt å drikke. Nancy rømmer til slutt fra hele ekteskapet. Når hun har kommet vekk fra Shaw oppdager hun at hun bærer hans barn...

SERIESTART MATLOCK (Reprise)

”I kveld blir det gjensyn med den kunnskapsrike forsvarsadvokaten Ben Matlock, som har spesialisert seg på mordsaker. Serien er i 21 deler.

Bak den vennlige fasaden til Matlock skjuler det seg en meget intelligent mann som er etterspurt i vanskelige saker. Matlock lurer mange med sitt imøtekommende og «bondske» vesen.

I rollen som Matlock møter vi Andy Griffith som i 1986 fikk «People's Choice Award for Best Male Performance in a New Television Program» for nettopp tolkningen av Ben Matlock.

Matlock var det tredje mest sette TV-show i Storbritannia i 1986 og nummer en på NBC-TVs ratingliste.

I kveldens episode får Matlock en vanskelig sak. En blind mann Arthur Hampton (David Ogden Stiers) skyter mannen som er skyld i hans blindhet.

Hampton har ventet i mange år på å hevne seg på playboyen Clay Graham (Greg Mullavey) som gjorde ham blind og han sørger for at det er Grahams elskerinne som blir funnet på åstedet med mordvåpenet i hånden.

I rollene: Andy Griffith, Kene Holliday, Kari Lizer, Nancy Stafford, David Ogden Stiers, Greg Mullavey.

«NO NUKES» KONSERTENE (No Nukes)

FILMEN FOR MUSIKKFRELSTE!

”Amerikansk musikkfilm fra de seks «No Nukes»-konsertene holdt i Madison Square Garden og Battery Park september 1979 til inntekt for kampen mot atomenergi. På listen over deltagende artister finner vi: Jackson Browne, Crosby Stills & Nash, The Dobbie Brothers, John Hall, Graham Nash, Bonnie Raitt, Gil Scott Heron, Carly Simon, Bruce Springsteen and The E Street Band, James Taylor og Jesse Colin Young.

Filmen inneholder også intervjuer, klipp fra aktivitetene bak scenen, konsertprøver, planleggingsmøter og dokumentarsekvenser.